Celebrem la tardor amb el CastaWeen!

Després d’uns mesos de molta calor, arriba la tardor, una època de l’any on els dies es fan més curts, les fulles dels arbres comencen a caure i… celebrem la castanyada! Només la castanyada? No! Sembla que una tradició vinguda de terres angleses, anomenada Halloween, també ha arrelat molt entre nosaltres.

I com ens agraden les dues tradicions, perquè no celebrem les dues? Això van pensar els alumnes de tercer i cinquè. I com ho celebrem? Doncs quina millor manera que fer-ho amb una representació teatral anomenada CASTAWEEN!

Els alumnes de tercer, representaran la part que correspon a les tradicions catalanes i els de cinquè, les tradicions angleses. Only speak in english!

Per acabar l’actuació cantarem i ballarem cançons típiques de la tardor i, una última sorpresa, el ball de “Thriller” per part dels alumnes de cinquè.

I ja ha arribat el 31 d’octubre! A continuació, us deixem un resum d’imatges i vídeos.

BONA CASTANYADA & HAPPY HALLOWEEN