Fem psicomotricitat

Als nens i les nenes de la classe de la Lluna ens agrada molt venir a l’escola amb el xandall, això vol dir que ens toca fer psico!

La psicomotricitat té una gran importància en aquesta edat, centrant-se bàsicament en el desenvolupament del moviment, en el control corporal, en les primeres manifestacions de la comunicació i del llenguatge, en les pautes generals de la convivència i en el descobriment de l’entorn entre altres.

La motricitat dels infants és constituïda per un procés intel·ligent i conscient permetent als nens posar en joc, conjuntament, habilitats cognitives, motrius, afectives, socials i lingüístiques.

Hem fet sessions dins i fora, gaudint del diferent material i del moviment lliure del nostre propi cos. Experimentem a través dels circuits i aprenem a respectar algunes normes, com respectar el torn, respectar el material, etc…

en acabar fem exercicis de relaxació!

Teniu més fotos en el següent vídeo: