Convivències de 1r Cicle

Els alumnes de primer cicle d’ESO hem pogut gaudir un altre any d’unes grans convis.

A primer hem anat a l’alberg La Bruna que es troba a Bellver de Cerdanya. Ens ho hem passat genial fent activitats de muntanya. A la major part de nosaltres el que més ens va agradar va ser poder muntar a cavall, ja que per a molts era la primera vegada que ho fèiem.

 

També ens va agradar molt anar a fer espeleologia a la cova d’Anes, tot i que la pujada fins a ella era llargueta, vam tenir la nostra recompensa.  Han estat unes convis inoblidables, les millors que hem tingut mai!

 

A segon, aquest any ens va tocar anar a la platja a l’Alberg Esportiu Àster. Van ser unes convis diferents i sens dubte el que més ens va agradar va ser el primer ViroTalent Show. Hem tingut el privilegi d’iniciar el que esperem que sigui una nova tradició a les convis de 2n. Vam presenciar actuacions de gran qualitat artística que ens van deixar a tots impressionats.

 

 

 

 

A partir d’aquí, estem segur que aquesta etapa estarà plena d’emocions i nous reptes i nosaltres ens trobem amb les piles ben carregades per a enfrontar-los.

Ens veiem!!!

Alumnes de 1r Cicle d’ESO