Juguem!

Aquesta setmana hem iniciat el joc dels “Bee bots” en anglès. El bee bot és un recurs que ajuda a l’alumat a estimular el seu coneixement en programació bàsica (lateralitat, raonament lògic, percepció espaial…) i hem jugat amb la Dori!

La Dori és l’auxiliar lingüística que ens parla en anglès i sovint ens ajuda a l’aula en diferents moments del dia (projectes, activitats, el bon dia, al pati…).  Estem molt contents que ens ajudi a jugar amb els robots!

A més, tal hi com deia Piaget: “Els nens i nenes no juguen per aprendre, però aprenen perquè juguen”

Com veureu a l’aula es donen molt sovint estones com aquestes on a través del joc els nens i nenes aprenen uns dels altres. El joc és el nucli central del desenvolupament. Mentre juguen, experimenten de manera segura, aprenen sobre tot el que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes, s’adapten a noves situacions… En definitiva, el joc és la seva manera d’aprendre. A més, es desenvolupen les bases de l’aprenentatge, del desenvolupament emocional, social, cognitiu i motriu.