L’Hort

Aquest curs comença amb una gran novetat. La classe del Sol som els encarregats de l’hort i això ens implica una gran responsabilitat.

Estem molt contents perquè hem arribat a P4 amb moltes ganes d’aprendre, de fer i de seguir creixent! Nosaltres sabem que l’hort és un petit espai on podrem observar i explorar les característiques dels diversos elements que en formen part d’aquest ecosistema. Experimentar, provocar canvis, registrar les seves conseqüències i observar el procés de creixement de les plantes així com els animals que hi viuen ens té ben entusiasmats.

Per fer-ho hem començat observant el nostre hort i mirant molt bé què hi tenim…I, mireu! Hem recollit les patates que vam plantar el curs passat!!!

 Ens ha agradat veure com les patates també tenen un forat que és com el nostre ull i un cordó com el nostre cordó umbilical…

També, hem tingut la gran sort de començar a plantar diferents planters! La Montse i la Roser han portat planters i maduixeres! Hem tingut tanta feina que tots hem hagut de col·laborar molt! Moltes gràcies!!!