La formiga del VEC

Aquest any els grups de P4 i P5 de l’Escola Reina Elisenda Virolai hem tingut l’honor de ser els encarregats de pensar i fer la  mascota del Club Esportiu VEC, entitat que representa a tots els equips d’infants que fan activitats esportives a l’Escola Virolai.

Formiguer amb totes les formigues realitzades pels alumnes de P4 i P5. 

Aquestes primeres setmanes hi hem estat treballant de valent, fent reproduccions en volum i fent esboços i prototips d’una mascota sota l’aparença d’un petit animal que volen simbolitzar l’essència de l’esport: el treball en equip, la cooperació, l’esforç, la constància, la perseverança….

Un cop fets els esboços finals el jurat de l’escola, format pels alumnes i mestres, han jutjat l’originalitat d’aquests, i han triat una amb l’objectiu de convertir-la en la mascota que representarà i acompanyarà al VEC i a tots els infants que fan esport.

Formigues realitzades en treball cooperatiu i per equips d’infants d’edats barrejades.
Formiga seleccionada com a mascota prèvia votació.

El 4 d’octubre un grup representant ha participat en l’acte festiu de presentació de tots els equips esportius del VEC i de la mascota.

Amb aquesta  cloenda tant bonica ens hem sentit molt contents de la feina feta i de la nostra contribució en aquest projecte.

P4 i P5 Reina Elisenda Virolai