Som la classe del Sol i ja tenim mascota!

Durant els primers dies a l’escola, el fet de no tenir la mascota ni saber el nom de la classe ens tenia ben intrigats….

Ben aviat els nens i nenes de P5 ens van explicar que ja havien decidit el seu nom: la classe de l’Arc de Sant Martí. Els vam felicitar i, de seguida,  nosaltres que estàvem ben entusiasmats també vam voler decidir el nostre nom. Primer, vam començar a pensar tot proposant diferents idees com ara: estrelles, pluja, sol, núvol..  I, després entre tots vam decidir que la paraula SOL ens agradava molt!

El cap d’uns dies, la mascota ens va fer una carta explicant-nos que estava perduda per la nostra escola i que necessitava la nostra ajuda. La vam buscar per tot arreu fins que la vam trobar. Quina alegria! La vam portar a l’aula i ens vam presentar tots fent-li una abraçada, un petó o explicant quelcom que volíem. Després, vam decidir que es diria Yellow i amb tanta emoció la vam ensenyar als nostres companys de P3 i de P5.

Ara si que se’ns ha girat feina! Ens encanta el nostre nom però sobretot estem entusiasmats per aprendre moltes coses sobre el sol.