Benvinguts a 3r!

Aquest 12 de setembre ha començat el nou curs a l’Escola Reina Elisenda. Un nou curs amb moltes emocions i nous desitjos.

Les nenes i nens de 3r comencem amb molta empenta i preparem i dissenyem com volem que tot esdevingui, al llarg d’aquests nou mesos que ens esperen per davant. A la porta d’entrada de classe hi hem penjat un mural amb els desitjos i els reptes que ens proposem.

És feina nostra fer que les peces encaixin” és com hem titulat el mural o tetris, que hem construït, col·laborant entre tots, mares i pares inclosos. Els nostres desitjos o les nostres peces han d’encaixar entre ells, per tal que el curs funcioni amb gran èxit, i per això, també hem elaborat el pòster del que és més important a 3r.

Amb compromís, totes i tots hem signat els 5 aspectes més importants que ens comprometem a treballar al llarg del curs.

Esperem sigui un any ple de noves aventures, somnis i reptes!