FINAL PASSAT PER AIGUA AL PARVULARI

Aquesta setmana com ja és costum a final de curs hem fet una cloenda passada per  aigua.

Hem esperat que fos la tarda per estar menys exposats al sol i hem fet una gimcana amb jocs molt coneguts que hem adaptat perquè  la protagonista fos l’aigua. Segur que els coneixeu: La rata i el gat, el joc del mocador, jocs de transvasament, .. . i altres que adaptats han estat súper refrescants! 💦

En tots ells la cooperació entre companys ha estat important, hem descobert les possibilitats dels materials i hem estat capaços de desenvolupar aspectes motrius concrets com la coordinació viso motriu, l’equilibri, la velocitat…

Hem gaudit de valent amb l’aigua!

L’any vinent de ben segur que repetirem.

Les mestres del parvulari us desitgem que gaudiu de l’estiu i us esperem a la tornada.
A reveure!

P3, P4 i P5 Escola Reina Elisenda Virolai