La festa de la Primavera

El divendres vam celebrar la gran festa de la Primavera!

Estàvem molt contents d’ensenyar-vos tot el que havíem estat preparant amb l’Aina durant les classes de música. Vam representar els animals de l’Àfrica, girafes, zebres i elefants, tot seguint el ritme de la música…

També vam dissenyar les nostres samarretes i així de boniques ens han quedat:

Estàvem una mica nerviosos, però  ho vam fer molt i molt bé!

Un cop acabada la festa vam poder col·laborar de manera solidària amb la compra d’unes polseres per ajudar a una escola de Tanzània, Blue sky School. Els diners recollits aniran destinats a l’escola per poder comprar materials i per seguir ampliant aules i espais.

En el següent vídeo podeu veure l’escola:

Des del taller de Valors del món hem parlat del valor de la solidaritat i de com podem ajudar als que més ho necessiten. Les alumnes de 3r d’ E.S.O. que també han fet un projecte de solidaritat han participat amb la venta solidària:

Moltes gràcies famílies per la vostra col·laboració i esperem que us hagi agradat molt la nostra representació!