Bollybood

A la classe d’Àsia hem tornat a tenir una gran sorpresa. Les famílies del Marcel, del Marc i de l’Emma S ens diuen…

Endevina, endevinalla..

  • Sóc una dansa típica de l’Índia
  • Els ballarins/es porten robes de molts colors
  • La música és molt animada, moguda i es balla en grup

Quin ball sóc?

D’aquesta endevinalla el Marc i l’Emma S ens van dur molta informació. Ens van explicar que la resposta era el Bollybood i ens van portar un vídeo i nosaltres els vam voler immitar! Vam ballar i ens ho vam passar d’allò més bé!!!

També, el Marc ens va portar un regal per a nosaltres. Era el bol tibetà i els platets, dos dels instruments que s’utilitzen i que entre tots vam aprendre a fer-lo servir i a sentir el seu so. Moltes gràcies Emma S i Marc, ens va agradar compartir i aprendre de vosaltres!