Som cuiners. La cuina a Argentina i Israel.

Aquesta setmana seguim parlant de les diferències de la cuina al món. Ara, de la mà d’uns pares que ens expliquen com és la cuina als seus països d’orígen, a Argentina i a Israel. La cuina a aquest país del continent Americà, i que trobem creuant l’oceà Atlàntic, s’assembla molt a la cuina Mediterrània per tota la influència de la gent que hi ha immigrat al llarg dels anys, però hi destaca la menja de carn (el asado) ja que a aquesta regió tenen una extensió molt gran de terres on hi pastura molt bestiar, els alfajores amb dulce de leche, un postre molt dolç, o el mate, una beguda que grans i petits prenen. A la classe provem de farcir alfajores i ens els mengem. 

A Israel, un país molt més petit i molt més proper, a l’altra punta del mar Mediterrani, es mengen moltes verdures, llegums, amanides, formatges… és una dieta molt saludable i equilibrada. En el taller hem pogut veure con es fa el Hummus, que en hebreu vol dir cigró, un àpat que acompanyat del pa de pita ens hem menjat amb moltes ganes!!!! 

Mil gràcies!!!