Ens visita la mare de la Zoe

El dilluns 20 de maig vam tenir una visita ben especial. La mare de la Zoe va venir a l’escola! I sabeu per què?

Perquè la Zoe va néixer a Bali així que lligant amb el projecte d’Àsia vam aprofitar per conèixer més aquesta illa. La Noemí ens va explicar i ens va ensenyar moltes imatges sobre els costums de Bali (com vesteixen, com mengen…) que són una mica diferents dels nostres. També ens va ensenyar les fruites tropicals i moltes altres coses més! D’aquesta manera, anem ampliant els nostres coneixements sobre el nostre continent. Moltes gràcies Noemí!A més, la visita no va acabar aquí! Com que a l’aula havíem parlat que vindria la Noemí.. volíem fer-li un regal. Per això, feia dies que treballàvem els volcans, ja que, Bali és una illa volcànica. Així que vam aprofitar l’ocasió per fer explotar els volcans que teníem preparats. Ens ho vam passar molt bé!