JJOO: Finalitzem un projecte!

Els nens i nenes qua actualment cursen 4t de Primària, al llarg del curs anterior 2017-2018, van emprendre un projecte sobre els Jocs Olímpics.

Aquest, es va veure entrebancat pel final de curs, de manera que no va quedar del tot finalitzat, quedant per concloure la posada en pràctica de tot allò après, és a dir, la realització d’unes Olimpíades amb  tots els companys i companyes de Primària.

Aquest maig, han reprès el projecte i l’han pogut dinamitzar amb l’ajuda d’en Roger, professor d’Educació Física. Així doncs, han pensat quina seria la millor manera de dur-lo a terme amb tots els graus, involucrant als companys de Cicle Superior, per comptabilitzar les puntuacions.

Aquest setmana, en tres torns diferents (en funció del cicle) els alumnes han participat, en proves col·lectives i individuals, a aquests Jocs Olímpics. Algunes de les proves han estat: curses de relleus, punteria amb xapes, partit de futbol, circuit d’hoquei i llançament de pes.

 

Ha sigut molt interessant poder donar tancament a aquest projecte, de la mà de companys de tota la Primària.  Tan de bo la iniciativa pugui perdurar als propers cursos!