Ens visita la Mia Cassany!

Avui hem tingut una visita molt especial. Ha vingut la Mia Cassany de Mosquito Books. Ens ha fet molta il·lusió veure-la i parlar amb ella, i és que portem tot el curs treballant els seus llibres!

La Mia té una editorial a Barcelona, Mosquito Books. Ens ha explicat quina és la seva feina i amb quin equip treballa. Com ja sabíem, ella també és escriptora, i hem descobert moltes coses que segur ens ajuden a escriure millor!

Li hem pogut fer preguntes i hem après moltíssim.

Ens ha explicat un secret: està preparant el seu proper llibre! I ens ha portat les proves de les il·lustracions i del text que està fent aquest mes. Ha treballat de valent i ens ha encantat aquest nou projecte d’oceans. Hem sigut els primers crítics en veure’l!

El matí ha sigut molt profitós i ens ha pogut llegir un dels seus llibres: “Gente (poco) corriente”. Ens l’ha regalat! I participarem en un dels seus concursos: hem de crear un personatge “poco corriente” i hem d’enviar el text i les il·lustracions a Mosquito. El guanyador tindrà moltes sorpreses. Ens fa molta il·lusió participar-hi!

L’Arlet ha preparat una presentació per la Mia. L’ha ensenyat a tota la classe i ho ha fet genial. I a la Mia i a tots ens ha agradat moltíssim!

Ens ho hem passat molt bé, hem après molt i ens emportem molts secrets que ens ha explicat! Gràcies Mia!

2n Reina Elisenda Virolai