Gaudim de la música

Als infants els agrada molt la música, cantar i, sobretot, quan són més petits, sentir que algú els canta cançons, melodies, ritmes…
A la nostra Llar d’infants, donem molta importància a l’estona de música, ja que pensem que a més de la diversió i el plaer que els proporciona, la música també té altres múltiples beneficis per al desenvolupament dels més petits, tant a nivell intel·lectual, com motriu i auditiu.
Les cançons populars i tradicionals són un potencial viu i de primera mà per a dur a terme aquesta activitat. A través de les cançons, els infants aniran coneixent els diferents elements bàsics que formen la música, alhora que els ajudarà a apreciar-la i estimar-la.
Tot seguit us expliquem uns quants dels molt beneficis que aporta la música als nostres infants:
-Millorem la capacitat de memòria, d’atenció i de concentració dels nens.
-Estimulem la seva intel·ligència en millorar l’habilitat per resoldre problemes matemàtics i de raonament complexos.
-És una manera d’estimular l’expressió corporal del nen.
-Introduïm el significat dels sons i paraules, enfortint l’aprenentatge i ajudant a millorar el seu llenguatge. Per exemple, les lletres de les cançons, a més d’afavorir la seva discriminació auditiva, enriqueixen el seu vocabulari.
-Els fa més sociables, ja que la música dona l’oportunitat per a què els nens es relacionen entre ells i amb els adults.
-Desenvolupa la creativitat i estimula la imaginació.
-Si ho combinem amb ball, estimulem els sentits, l’equilibri, i el desenvolupament muscular dels petits, ja que adapten el seu moviment corporal als ritmes, d’aquesta forma ajudem a potenciar el control rítmic del seu cos i millorar la seva coordinació.

CLASSE DE LES CAMPANETES

                                                                     

CLASSE DE LES MARAQUES

 

CLASSE DEL TIMBALS