Convivències de Parvulari

La Figui, és un petit insecte que sempre ha viscut a la Figuera. Un dia, cansat de fer el mateix, decideix viatjar pel món, però no a qualsevol país, sinó a països totalment diferents al nostre. Primer decideix anar a Egipte, allà descobreix les piràmides, el Nil,… com a segon destí escull anar a Grècia, on descobreix tot el passat mitològic i les fortes arrels mediterrànies. Després a
Mèxic, a Brasil, l’Índia,…
Així, va recorrent gairebé tot el món, coneixent moltes coses noves i també molts nous amics.
A partir d’aquest centre d’interès els nens han pogut fer un joc de pistes pel bosc, una gimcana de jocs pel món, han treballat l’expressió construint un vídeo conte i han fet jocs de nit i discoteca.

I per acabar la nostra estada, amb totes les herbes i plantes aromàtiques i remeieres que hem recollit hem fet un saquet d’olors de record d’aquestes convivències.

Ja esperem les properes!!!!

P3, P4 i P5 Escola Reina Elisenda Virolai