La nostra Ràdio

Els nens i nenes de tercer hem acabat el nostre projecte de la Ràdio produint el “programa de Ràdio” R3r Ràdio 3r Reina Elisenda.

Aquest consta de sis entrades diferents, pensades, dissenyades i produïdes per grups de nens i nenes de la classe de 3r.

En un primer moment, després de conèixer la història de la ràdio, el funcionament d’una emissora i les tasques que desenvolupen els treballadors, vam decidir com seria el nostre programa. Vam pensar en les seccions que voliem que tingués i vam estructurar la feina a fer. Les seccions en que vam decidir treballar van ser notícies (reals i fictícies), anunci, entrevista, recomanació i la predicció del temps.

Un cop distingides les 5 seccions, van fer-ne una pluja d’idees i un esborrany de cada secció. Al elaborar-les a net, en ocasions van treballar en grup, altres individual o inclús en parelles.

Finalment, van enregistrar-les, contactant prèviament amb les persones entrevistades, per avisar-les amb temps. Els convidats a l’entrevista van ser: la Marta i el Miquel (cuiners), la Vicky i la Lídia (cambreres), l’Itziar (alumna de 6é, guanyadora del certàmen de lectura en veu alta i cap de taula), la Marta Medrano (directora de l’escola) i la Maite (mestra i coordinadora de l’escola)

El projecte ha sigut un èxit ien el següent enllaç es poden trobar les 6 entrades en Podcast a la nostra ràdio R3r Ràdio 3r Reina Elisenda: https://soundcloud.com/you/tracks