Ens orientem i juguem!

Cursa d’orientació al Poble Espanyol

Dimarts dia 7 vam anar d’excursió al Poble Espanyol i vam fer una cursa d’orientació. Ens vam dividir en grups de 5. Ens van donar un dossier amb pistes, un mapa i una brúixola.

Un cop vam tenir el material preparat, va començar l’aventura! Vam seguir les indicacions del dossier i vam aprendre a dirigir-nos cap al Nord, Sud, Est i Oest.

Vam passejar per carrers de diferents pobles, vam admirar edificis emblemàtics i ens vam divertir molt anant d’un lloc a un altre. Alguns ens vam perdre, però això formava part de la diversió!

Projecte Jocs del Món

Hem començat a treballar el continent Asiàtic. Vam descobrir que és el continent més gran i vam treballar diferents aspectes d’Àsia. La Gran Muralla Xinesa és inmensa! Vam esbrinar quan mesurava i quantes pistes de l’escola farien la Gran Muralla. Per això, vam baixar a la pista i vam mesurar-la en metres. Ens va encantar!

Vam aprendre també quins idiomes es parlen, quants habitants hi viuen i quins són els menjars típics, així com els vestits tradicionals.

Ens van ensenyar tres jocs d’Àsia. Els vam treballar i vam entendre com es jugava. I llavors… els vam provar!

L’ogre i les granotes (Japó), Hong-Lin-Ten (El Semàfor, Xina) i el Drac Xinès (Xina) són els tres jocs que vam fer.

Ens van ajudar a entendre costums i tradicions d’Àsia. A més, ens vam divertir moltíssim! Ja tenim tres jocs més pel repertori de jocs del pati! Segur que algun dia ens vindrà de gust tornar a jugar.

2n Reina Elisenda Virolai