Celebrem la Pasqua!

La setmana abans de les vacances de Pasqua, els Timbals vam fer experimentació amb xocolata!

 

 

 

 

 

 

Els infants d’aquesta d’edat tenen molta curiositat per explorar el seu entorn més immediat, i des de l’escola és important oferir situacions que ho promoguin. Per aquest motiu a la classe dels Timbals hem aprofitat la celebració de la Pasqua per apropar als nens i nenes a experimentar a través dels sentits amb un element que els agrada molt: la xocolata!

Primer observat, tocat i olorat la xocolata en diferents textures: en pols, en tabletes i desfeta; també hem vist que n’hi ha ha de diversos tipus: blanca, negra i amb llet. Després l’hem posat sobre paper d’embalar i

hem pintat amb ella amb les nostres mans, l’hem pogut observar, i al mateix temps, hem vist con canviava el seu aspecte, com es podien barrejar les diferents textures… Fins i tot l’hem tastat!!

  

També hem fet una corona amb gomets i hem enganxat un ou pintat amb xocolata i una ploma.