Experimentem amb pètals de rosa.

És molt important oferir als infants situacions atractives per experimentar amb materials tan rics i quotidians com sigui possible, despertant la curiositat per aprendre ja que l’aprenentatge és, sobretot, una qüestió de vivències. A la classe de Les Campanetes aprenem a partir de l’experiència directa, de les sensacions físiques, de tot allò que ens arriba pels sentits, vista , tacte, olors….

Al llarg del curs i respectant el moment evolutiu dels nostres infants, realitzem sessions d’experimentació amb diversos materials que ens ajuden a despertar la seva curiositat i relacionades amb l’estació del any en la que ens trobem. Per exemple, a la tardor juguem amb fulles seques, castanyes, tastem el moniato…d’aquesta manera, els infants s’inicien en l’observació i manipulació del mon que els envolta, experimenten sensacions i aprenen a distingir les qualitats dels diferents elements: suau, fred, brillant, dolç, salat, sec, humit, calent, etc.

Experimentant, potenciem la curiositat, el desig d’investigar, la necessitat de conèixer l’entorn, de tocar, de sentir i fem que sigui una experiència única per a cada infant.

Les Campanetes hem aprofitat Sant Jordi per experimentar amb pètals de roses, hem observat que son de color vermell viu, suaus i fan molt bona olor!!! A mes podem pintar amb elles!!!