Conte: “Les 3 erugues”

Durant el primer trimestre, els nens i nenes de P4 van estar descobrint el CICLE DE L’AIGUA i van conèixer i interioritzar, a través de diversos experiments, paraules com “evaporació, escalfament, condensació,…”.

Durant el 2n trimestre partint d’un joc de paraules que vam fer a classe, va aparèixer la paraula ERUGA i va sorgir una pregunta: “Com ho fan les erugues per convertir-se en papallones?”

Arrel d’aquesta pregunta, vam començar a cercar informació sobre les erugues i la seva evolució i vam fer un petit projecte.

Quan vam voler crear un conte, aprofitant la diada de Sant Jordi, els nens i nenes tenien clar que volien que els protagonistes fossin 3 erugues i van voler barrejar la màgia i la fantasia amb alguns d’aquells coneixements  que hem anat adquirint durant el curs sobre l’aigua, les plantes i les erugues amb tot el seu procés de transformació.

Espero que gaudiu de la nostra història!