El museu de les vacances

Benvinguts de nou al bloc!

Aquestes vancances, hem aprofitat per descansar molt, però també per carregar les piles i  amb moltes ganes de seguir aprenent. Comencem el tercer trimestre amb més empenta i motivació!

Avui, el primer dia després de la tornada, ha estat ben diferent. Quan hem entrat a l’escola, hi havia tot un conjunt de paradetes de roses i de punts de llibre… I és que és Sant Jordi!! És per això, que hem començat el dia amb un matí de lectura i hem intercanviat llibres amb els de 2n. Quina emoció! Hem pogut compartir i llegir un munt de llibres…

Després, quan hem tornat del pati, hem convertit la classe en un museu… Però no us penseu que era un museu d’artistes com el de Kandisnky, sinó que aquest cop era diferent: el museu de les vacances.

Cadascú ha escrit i dibuixat allò que ha fet durant les vacances. Un cop ho hem tingut llest i preparat, ho hem deixat sobre la taula. Així, hem pogut anar donant un tomb mentre observàvem allò que els companys i companyes havien fet. A més, podíem fer preguntes del que ens interessés. Quan hem acabat l’exposició, hem compartit tots junts allò que més ens havia agradat.

Quines ganes de començar aquest nou trimestre!!

Ja us anirem informant dels nostres nous projectes…