El Mar Mort

A la classe d’Àsia, vam acabar el segon trimestre descobrint la resposta d’aquell mar tan estrany!

La Vera. D va preparar un vídeo on ens explicava moltes coses sobre el mar mort. Ens va explicar que aquest mar està compost per mooolta sal! Que d’aquesta sal en fan cosmètics i que és important no obrir els ulls quan ens hi banyem.

Així anem sumant més coses sobre Àsia, moltes gràcies Vera!

  

 

 

 

 

 

 

 

També, ens van ajudar l’Ona i la seva germana Emma que li va donar un cop de mà. Ens van explicar l’experiment que van fer a casa, just el que havíem fet a classe! Quina il·lusió ens va fer a tots. Vam poder veure amb l’experiment que nosaltres acabem flotant en aquest mar mort i que, per tant, les coses hi suren per la quantitat de sal que hi ha.

Moltes gràcies Ona!

A continuació, us mostrem les imatges de l’experiment que vam fer a la classe relacionat amb el mar mort. Que bé ens ho vam passar! Ens vam divertir formulant hipòtesis, rectificant-les i/o verificant-les!

A reveure,

la classe d’Àsia