Última setmana de trimestre!!!!

L’última setmana del trimestre l’hem feta grossa!

Dilluns vam començar fent tallers de primavera compartits amb tots els nens de parvulari.

Ja tenim espantaocells!

Aquest any, la “Parraca” és una noia molt espavilada amb una bata ben guarnida i uns cabells rinxolats, que de ben segur espantarà a tots els animalons que s’acostin a l’hort . També hem fet uns bonics cartells per reconèixer que hi tenim plantat. A més, hem creat un petit espantaocells pels testos de casa. I, per últim, hem cantat i ballat al ritme d’un espantaocells trist i avorrit.

Des de Carnaval a les aules de parvulari, gràcies a la Vella Quaresma, i mitjançant històries, llegendes, tallers i diferents activitats ens hem endinsat a conèixer una tradició molt nostra, la celebració de la Pasqua. Per això, i com a cloenda, aquest dimecres, ja a mitja setmana, hem fet tallers compartits de:

–    Manipulació i experimentació amb xocolates.

–    Confecció de corones amb els motius de la mona.

–    Pintura lliure amb xocolata desfeta.

–     Elaboració d’una mini-mona per berenar.

–    Cerca d’ous de xocolata pel pati gran de l’escola.

I, per acabar la setmana, hem anat al Teatreaneu i hem compartit amb les tres escoles Virolai una fantàstica obra de teatre sobre el Monstre de Colors i les emocions.

Fins la tornada!

P3, P4 i P5 Reina Elisenda Virolai