Els nostres invents

Les sabates multi funció

No heu pensat que seria més còmode tenir unes bambes amb rodes per anar més ràpid als llocs? I no creieu que necessiteu butxaques per guardar-hi coses? I un mapa de Catalunya per situar-vos? Tenim la solució!

Les sabates multi-funció!

Les sabates multi-funció són unes sabates que tenen butxaques, rodes, i un mapa de Catalunya. I són daurades! Milloren la nostra vida perquè podem arribar més ràpid als llocs i podem guardar-hi coses petites.

La motxilla estrella

No penseu que hem de guardar bé les nostres coses? I si les poguéssim guardar en una motxilla amb cadenats i una forma molt especial? Us presentem el nostre invent!

La motxilla estrella!

La motxilla estrella és una motxilla molt original perquè té forma d’estrella i té butxaques amb cadenats. Millora la nostra vida perquè si te’n vas d’excursió a la muntanya no et poden agafar res.

L’ampolla doble

Quants cops esteu d’excursió i porteu una carmanyola per l’esmorzar i una ampolla per beure? No penseu sovint que aneu massa carregats? Nosaltres tenim la solució perquè hem creat…

L’ampolla doble!

L’ampolla doble és una ampolla que té un espai per la beguda i un també per guardar petites coses per esmorzar o berenar. Millora la nostra vida perquè així no anem tan carregats.

El braç articulat

Us heu lesionat alguna vegada i no heu pogut agafar objectes perquè no us podíeu moure? Nosaltres tenim la solució! Per això hem inventat …..

El braç articulat!

El braç articulat és un braç extensible que t’ajuda a agafar coses. Millora la nostra vida perquè si estàs lesionat el braç t’ho agafa tot.

L’aeromòbil

Us agrada passejar? Us agradaria veure ciutats i paisatges volant? Voldríeu emportar-vos el vostre menjador per fer tot això? Us presentem el nostre invent…

L’aeromòbil!

L’aeromòbil és un globus aerostàtic millorat perquè té rodes i un menjador a dins. Millora la nostra vida perquè si vols anar a casa dels tiets o avis pots anar volant o per terra, mirant el paisatge!

El llibre secret

Us agrada llegir? Llegir i passar-vos-ho bé? I guardar secrets? Voleu conèixer una manera diferent de llegir? Us presentem el nostre invent…

El llibre secret!

El llibre secret és un llibre molt especial perquè té butxaques secretes, butxaques per guardar fulls i llapis, i fins i tot jocs! També té una gravadora amb el conte explicat. Millora la nostra vida perquè els nens que no saben llegir poden entendre la història.

Les ulleres secretes

Porteu ulleres de sol i us agradaria guardar-hi coses per no anar tan carregats? I us agradaria veure a la nit amb aquestes ulleres? Us presentem el nostre invent!

Les ulleres secretes!

Les ulleres secretes són unes ulleres que tenen butxaques per guardar-hi coses i llum per veure a la foscor. Milloren la nostra vida perquè així pots guardar secrets i a més veure de nit!

2n Reina Elisenda Virolai