A Sabadell hi falta gent!

Avui hem anat d’excursió a Sabadell. Ha estat dels millors moments del curs! Ens ho hem passat molt i molt bé!

No hi hem anat sols, ha estat una sortida conjunta de primer i segon. Així, hem aprofitat per conèixer-nos una mica més.

La primera part, consistia en una gimcana diferent. En grups de sis o set amb cursos barrejats, haviem d’anar per tot l’espai delimitat buscant els monitors. Quan en trobàvem un, li demanavem una prova, que podia ser SHORT, MEDIUM o LONG. Si aconseguíem resoldre-la amb èxit, rebiem un gomet segons el nivell de dificultat: short era fàcil i gomet petit, medium era un gomet i una dificultat mitjana i long eren proves més difícils per les quals guanyavem un gomet més gran.

I què haviem de fer amb els gomets? Doncs anar completant un camí. Estem molt contents i satisfets perquè gairebé tots els grups han arribat al final. Però el que ens alegra més, és que tothom ha passat una bona estona.

Si la primera part ja ens ha encantat, la segona part ha acabat d’arrodonir el dia! Després de dinar, hem tingut una estona lliure de joc i hem pogut viure mil aventures especials entre uns tobogans diferents als que estem acostumats. També hem practicat el nostre equilibri i la nostra agilitat a l’aranya de cordes.

Hem tornat a l’escola molt cansats, però amb un somriure impressionant! Gràcies per haver compartit aquest dia amb nosaltres nens i nenes de segon!