Virolimpíades!

Fa un parell de setmanes que els alumnes de tota la primària estem treballant en el projecte d’etapa d’aquest curs, les Virolimpiades. El primer dia, a les onze del matí, ens varen fer anar al Pavelló per sorpresa on començava la festa olímpicaAllà, les mestres van fer uns grups i cada grup representava un país participant de les Virolimpíades.

Els països estan formats per uns 30 alumns amb nens i nenes de totes les classes de primària. A més, ens van repartir unes enganxines perquè tothom anés identificat del país que li havia tocat. Aleshores, la Paloma, la directora de primària de la nostra escola, i dos alumnes de 6è van fer un discurs conforme havia començat aquest fabulós projecte que es fa amb tota la primària.

Després d’aquesta trobada vam anar a la classe del professor/a que ens havia tocat. Quan vam arribar-hi vam crear un mural amb informació important del país que ens havia tocat: capital, idiomes, llocs d’interès, etc.

A la segona sessió d’aquest projecte, hem treballat les banderes dels diferents països d’aquestes històriques Virolimpíades: Japó, Xina, Marroc, Índia, Sudàfrica, Nova Zelanda, Rússia, França, Mèxic, Estats Units, Brasil i Itàlia. A més a més, ens hem fet unes xapes maquíssimes que podrem fer servir mentre duri aquest projecte. Perquè tot surti bé, els grans ajuden els petits i això ens serveix per coneixe’ns tots una mica més. Visca l’esperit olímpic!!

Alumnes de 6è de primària (LC & MP)