Fase de creació dels invents

Incògnita 10: Què falta per inventar?

“Inventar és una manera de fer realitat un somni, com el de tantes persones que durant segles devien somiar en poder volar, en poder parlar o veure imatges de gent que són a gran distància o en poder guardar una imatge (una foto) d’un amic amb qui parlaven o del paisatge que tenien al davant, coses que són ara a l’abast de tothom.

Hi ha tantes coses per inventar com somnis per fer-se realitat. Tanca un moment els ulls, i pensa en un desig. Potser el proper invent el farà possible”

Així doncs, emocionats com estàvem, ens vam dividir per grups i vam pensar quin invent ens agradaria fer. Van sortir invents de tot tipus, ben originals!

Vam haver de pensar en 3 coses:

  1. Quin invent ens agradaria fer? Existeix ja?
  2. Perquè millora la nostra vida?
  3. Quins materials necessitem per crear-lo?

Un cop ho vam tenir clar, vam escriure com volíem que fos, el vam dibuixar i vam esperar a tenir llestos els materials.

Uns dies més tard, vam tenir la sort d’aconseguir tots els materials i la nostra classe es va convertir en un taller d’inventors! Cola, pintura, suros, paper, feltre… tot tipus de material i moltes ganes per crear!

Van sortir uns invents molt originals i especials.

Avui hem volgut ensenyar-los a la classe de 1r. Els hem convidat i hem fet la nostra presentació dels invents. Ens ha encantat compartir-ho amb ells!

Ens encantaria compartir-ho amb altres classes. Ens estem convertint en uns grans inventors!

2n Reina Elisenda Virolai