Sempre igual, però sempre diferent!

Tenim el Park Güell a tocar! Això fa que sigui un recurs que utilitzem quan treballem art, natura i cultura en els diferents cursos de l’escola. També hi caminem sovint, quan anem a buscar els autorcars per lex excursions, quan anem a la piscina…. D’altra banda, els nens i nenes el fan servir en les seves estones lúdiques després de l’escola. En poques paraules, és un parc que recorrem amb freqüència i que en coneixem moltes històries.

Tot i aixi, quan vam tenir l’oportunitat de realitzar-hi una visita guiada, per un premi guanyat en un concurs per una de les noies de la classe, no vam dubtar en acceptar-ho!

I quin gran encert! Tant els infants com les mestres, vam gaudir una vegada més dels racons més màgics del parc i de les ocurrències de la brillant ment d’Antoni Gaudí.

Un matí diferent,  amb els ulls ben oberts per no pedre’ns cap detall i les mans ben amunt, preparades per preguntar totes les curiositats que ens generaven els diferents espais.

Hem gaudit molt! I abans de tornar a l’escola, hem aprofitar per jugar tots plegats al fet i amagar, al parc que acostumem a anar a la tarda!