Visita a la ràdio!

Els nens i nenes de 3r ens estem endinsant en un nou projecte sobre la ràdio.

Ja portem uns dies aprenent els origens d’aquesta i la distribució i el funcionament bàsic per a poder realitzar el nostre programa de ràdio.

Avui ens hem apropat a Catalunya Ràdio per fer-ne una visita de les instal·lacions, conèixer la distribució dels departaments, aprendre els càrrecs i responsabilitats de tots els qui treballen i agafar idees per quan nosaltres enregistrem el nostre programa.

Hem vist a molta gent treballant i ens han resolt tots els dubtes que hem anat fent. Hem saludat la Mònica Terribas i el Roger de Gràcia que estaven preparant els seus programes: El matí de Catalunya Ràdio i Estat de Gràcia.

Les instal·lacions ens han deixat molt sorpresos i algunes de les sales de màquines i els platós, ens han al·lucinat!

 

Catalunya Ràdio te diverses emissores, destinades a públic o interessos diferents: Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i CatMúsica. Nosaltres, hem fet una petita aportació en el programa infantil de l’iCat: iCatKids. Hem preparat la Playlist i sortirem aquest diumenge 24 de 10 a 11 al 92.5 de Barcelona.

Esperem que tots ens escolteu, però per si de cas, trobareu el programa penjat en el següent enllaç: https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/icatkids/