Juguem amb les matemàtiques!

Sovint, combinem diversos jocs amb els continguts de les matemàtiques, alternem maneres divertides d’aprendre o formes pràctiques d’aplicar tot allò que aprenem.

Avui al taller de mates, hem reforçat el concepte dels dobles i les meitats amb un dòmino gran, al que hi hem jugat tos alhora!

Després de repartir les fitxes, hem hagut de pensar en quines ocasions podíem utilitzar les nostres fitxes i a mesura que han anat sortint els diversos nombres, havíem de pensar si teniem la fitxa que corresponia al doble o a la meitat d’aquell nombre.

 

Hem practicat molt amb la suma repetida, la multiplicació i divisió entre dos i el càlcul ràpid de dobles i meitats. Finalment ens ha quedat un dòmino a la pissarra d’allò més bonic. Hem après jugant amb les matemàtiques i ens encanta!