Projecte Dalí a P5.

Aquest trimestre a P5 prenent com a punt de partida la sortida al teatre Romea per veure “El Petit Dalí”, hem iniciat un projecte sobre l’autor català Salvador Dalí amb el que treballarem de manera globalitzada les diferents àrees. 

Primer hem conegut la seva vida, viatges, passions… Hem vist el munt d’animals que apareixen a les seves obres: cavalls, elefants, cargols, tigres, i la combinació d’aquests creant personatges curiosos i diversos. Els ous, els ulls i altres elements també presents ens han fet pensar en les seves creacions i en la interpretació d’aquests.
Així, a partir d’un dels seus quadres més famosos:” La persistència de la memòria, 1931″, hem anat endinsant-nos a reforçar el treball lligat amb l’ordre numèric i la correcte escriptura dels números, i ens hem aturat a observar més cuidadosament els rellotges, les busques, les diferents tipologies de numeracions…

També hem modelat rellotges amb fang i hem gaudit fent-ho.
Amb una altre de les seves obres “Noia mirant a la finestra, 1925” ens hem aturat a pensar i comentar què veiem des de la finestra de casa i hem intentat reproduir-ho a la nostra manera.
Tot just hem començat el projecte però estem molt implicats en conèixer aquest pintor reconegut arreu.

P5. ESCOLA REINA ELISENDA VIROLAI