Celebrem el Carnestoltes!

Aquesta setmana ha estat molt divertida i plena d’emocions! El rei Carnestoltes va arribar el passat divendres amb un telegrama explicant-nos que tindrien una setmana ben esbojarrada i tenia molta raó!

Cada dia ens ha vingut a veure per explicar-nos el manament que hauriem de seguir pel dia següent. Així que… la setmana va anar així:

El dilluns, la primera ordre del carnestoltes era que a l’hora de dinar hauriem de beure aigua de colors i també menjar el revés! I així ho vam fer!

El dimarts, ens va manar que anéssim a l’escola amb pijama! I nens, nenes i mestres vam lluir els nostres millors pijames!

El dimecres,  el rei Carnestoltes ens va demanar de venir a l’escola amb la cara pintada.. i que guapos estàvem tots!

El dijous vam anar disfressats des de casa i mireu quines disfresses! Hi havia de tot: princeses, pirates, fades, mario car, minnie.. Per això, a la tarda vam fer una passarel·la amb tots els nens i nenes de Virolai Petit mostrant les nostres disfresses tan boniques!

Ah! I encara no s’acaba aquí! El divendres vam gaudir de la nostra gran festa! Els nens i nenes de P4 ens vam disfressar de dracs xinesos i també ens vam atrevir a escriure Àsia en xinès. Estem molt contents!

 

La classe d’Àsia