Un tastet de música i rítmica

A música i rítmica ens agrada fer diversitat d’activitats. Hi ha dies que cantem o seguim sons, n’hi ha d’altres que ens movem improvisant o seguint una coreografia. Però sempre ens endinsem en una manera de treballar i aprendre diferent.

Recentment hem estat assajant algunes de les cançons que cantarem més endavant, en algun concert de l’escola. També hem estat aprenent a cantar cànons a dues o, fins i tot, tres veus. Hem fet ritmes i melodies amb diferents estris. Ens hem inventat rimes per crear “la cançó de les mentides” i fins i tot hem ballat al ritme del piano, seguint els moviments que ens venien de gust fer.

Us deixem alguns vídeos que mostren alguns fragments de classe.

Esperem que us agradin!

 

Reaccionem a la melodia improvisada del piano.

Preparem una dansa.

Cànon a dues veus. Cançó 3 i 3 i 3 fan 9.