Coneixem els padrins lectors!

Aquesta setmana hem encetat el projecte de Padrins Lectors. Els nens i nenes de 5è ens ajuden amb la lectura i això ens fa estar molt i·lusionats.

Les mestres decideixen agrupar-nos en parelles, barrejant-nos amb els de 5è. Així, podem passar una estona junts alhora que llegim. Ens agrada perquè és més que llegir i anar endavant en el nostre procés de la lectura. Es tracta també de poder crear vincles amb els grans… Per tant, és una activitat que ens ajuda a tots! Uns fan un servei als altres i els altres poden anar avançant en el seu aprenentatge sentint-se acompanyats.

Després de la primera sessió que hem fet, ens queda un remolinet a l’estómac… És símbol que tenim ganes de tornar a compartir una altra estona amb ells. En tenim moltes ganes de continuar compartint aquest projecte amb els nostres padrins de 5è!!

Ja us explicarem més endavant com ens anem sentint en aquesta nova experiència.. Però de moment, estem molt contents i satisfets!

Us deixem algunes fotografies de la quedada!