Acabem el projecte K amb un MUSEU sorpresa!

Avui hem tingut una tarda ben especial… des del matí que sabíem que la Maria ens havia preparat una sorpresa, però no sabíem de què es tractava…

Abans de pujar del pati, ens hem reunit amb els de P5 i ens han dit, finalment, que ens preparéssim perquè estavem a punt d’entrar en un museu.

I quina sorpresa més gran ens hem endut, quan en entrar a la nostra classe de primer, les taules estaven convertides en expositors com si d’un museu es tractés! A més a més, les obres que hi havíen penjades eren les nostres!

Endreçadament, hem anat explicant als nens i nenes de P5 perquè era especial el museu que estaven visitant. Els hem parlat de Kandinsky, de les seves obres realistes i de les seves obres abstractes. Els hem comentat les formes geomètriques que havíem anat treballant. Els hem dit com havíem creat les diferents peces d’art que estaven exposades.

Amb silenci i molt de respecte, hem anat recorrent els diferents espais del museu. Tothom passejava tranquil·lament i s’aturava per observar amb més atenció allò que més li havia agradat.

Després, hem anat a explicar-ho a les altres classes, que han estat encantats de venir a visitar el nostre museu! Des de segon fins a sisè i també les mestres de l’escola, han anat passant a fer un cop d’ull a les nostres obres d’art! A més a més, ens han deixat notes plenes de comentaris positius! Quan els hem llegit, ens hem sentit encara més satisfets del nostre treball!

Gràcies a tots per col·laborar i enriquir el nostre petit museu!