Juga i vesteix-te com fa 100 anys!

Aprofitant que estem treballant el pas del temps i les etapes de la història, dimarts vam realitzar un taller molt interessant, “juga i vesteix-te com fa 100 anys”.

Primer, vam dividir la classe en tres grups: el grup dels besavis, el grup dels avis i el grup dels pares. La Laia ens va ensenyar diferents tipus de roba i va començar el mercat! Cada grup havia de vestir als seus models tenint en compte l’edat assignada. Mireu quin resultat!

Va ser molt divertit. Vam aprendre molt sobre moda i sobre costums de l’època. Després ens vam plantejar si els nostres besavis, els nostres avis i els nostres pares, quan eren petits, menjaven el mateix. La Laia ens va posar uns àudios, vam apuntar dades importants, i vam descobrir que no. Però per veure si ens havia quedat clar, vam començar el segon mercat. De nou, cada grup havia d’escollir els aliments corresponents de l’etapa assignada.

Per últim, creieu que els besavis, avis i pares jugaven al mateix de petits? Vam parlar sobre els diferents jocs que existien a cada època, i a més, els vam poder provar!

Rutlles, cordes, titelles… moltíssims jocs ens van esperar a la terrassa i vam gaudir moltíssim d’aquesta estona!

2n Reina Elisenda Virolai