Composicions originals kandinsquianes

Aquesta setmana ja estem acabant el Projecte K… Hem estat aprenent moltes coses sobre la vida i l’obra de Kandinsky. Avui, hem realitzat una activitat més creativa!

Primer de tot, hem fet una mica de memòria recordant què ens han anat explicant sobre aquest autor. Després, hem mirat amb atenció algunes de les seves obres més importants de l’etapa final, aquella en la que utilitzava sobretot formes geomètriques.

Aleshores ha arribat el moment de crear. Amb objectes quadrats, rodons, rectangles i algunes canyetes hem hagut de formar una composició inspirada en Kandinsky. L’únic que havíem de tenir en compte era respectar les diferents opinions i idees dels companys de grup. La resta era completament lliure! Així doncs, la taula ha esdevingut el nostre llençol blanc per experimentar.

Un cop hem jugat i provat, hem definit la composició final. I llavors ja només ens quedava una cosa… escollir un títol adient per la nostra creació!

Ens ho hem passat molt bé!

Us deixem algunes fotografies del procés!