ViroEsquiada. Dia 5

Definitivament aquesta esquiada no està sent com cap de les anteriors, però això no treu que estigui sent una GRAN esquiada!

El temps avui no ens ha permès pujar a pistes. Les fortes ratxes de vent i tota la neu que ha caigut en els darrers dies ha fet que les pistes estiguin tancades. Totes les escoles que ens allotgem al resort ens hem quedat sense esquiar, però una vegada més els mestres i monitors ens han preparat moltes activitats.

 

Al llarg de tot el dia s’han fet concursos de ninots de neu (amb nassos de pastanaga inclosos), excursions a Taüll anant per camins on la neu arribava gairebé a la cintura, guerres de boles de neu, sessions de zumba i karaoke, partides de diferents jocs de taula, projeccions de pel·lícules…

Aquesta tarda toca fer maletes i preparar-se per marxar demà. Encara no sabem si podrem aprofitar l’últim matí a pistes o si, com avui, ens recomanaran no pujar a esquiar. Demà us informarem!