ViroEsquiada. Dia 4

Feia dies que patíem pel temps de dimecres… i al final hem passat un dia genial!

Aquest matí ens hem despertat amb el terra ben cobert de neu. Feia goig fer al camí cap al menjador, envoltats de blanc per tot arreu. La temperatura era millor que la d’ahir, i tot feia pensar a que gaudiríem de les pistes. Peeeeeeero… el destí ens tenia preparat un altre pla pel dia.

Una vegada estàvem als autocars, mestres, conductors i personal de carreteres han decidit que era millor quedar-se a l’hotel i els hi hem fet cas! Hem descarregat, hem pujat a les habitacions i, després d’unes quantes trucades, els profes ens han preparat un dia ple d’activitats.

Pel matí, els petits han jugat a futbolí humà, mentre els mitjans jugaven a jocs com el parxís, les cartes o el futbolí, i els més grans es quedaven a les habitacions xerrant o jugant també. De camí cap a l’hora de dinar hem jugat com bojos amb la neu, acabant ben xops i contents! Per la tarda, els monitors del resort ens han preparat una sessió de cinema a la disco dels grans. Alguns per primera vegada i d’altres per… sisena vegada? hem vist Coco. Què maca que és!

Ara estem ja fent el de cada dia: compres, dutxes, temps lliure i, en breu, sopar. Encara no sabem quin dia farà demà… però de ben segur que ens ho passarem molt bé!