ViroEsquiada. Dies 2 i 3

La previsió del temps no era bona, però de moment el cel no ens està jugant cap mala passada!

Tal i com hem dit a les xarxes, el primer dia d’esquí és un dia de no parar. Els profes s’han d’assegurar de que tothom vagi ben abrigat, estigui preparat a l’hora que toca, mengi un bon esmorzar i vagi seguint bé els horaris del dia. Els alumnes, per la seva part, s’han d’adaptar al nou ritme i les normes que els hi van explicant: l’habitació ha de quedar endreçada abans de marxar, les coses de l’esmorzar s’han de recollir, l’entrada al menjador s’ha de fer per ordre d’edat, a les classes s’ha d’arribar amb puntualitat… En resum: un dia moooolt entretingut en que les hores passen volant!

Dilluns el temps va ser una mica incòmode, amb ratxes de vent gelat a algunes pistes a certa alçada. Les mans i els peus van passar-ho una mica malament, però entre uns i altres ens vam anar ajudant a entrar en calor. Avui, dimarts, tothom ha sortit ben protegit i abrigat, amb dobles guants i bossetes màgiques que emeten escalfor. El vent ens ha donat treva i fins i tot hem arribat a veure el sol.

Ara els alumnes són a pistes esquiant amb els seus monitors. En breu ens trobarem per començar a recollir i marxar cap a l’hotel. Començarà llavors la segona part del dia, en la qual tocarà dutxar-se, fer un tomb, comprar el berenar…

 

Ens han arribat notícies de que alguns esteu preocupats per com ho estem passant. De part de tots els nens us fem arribar un petó ben gran i un missatge de tranquil·litat… s’ho estan passant genial!