ViroEsquiada. Dia 1.

El primer dia de l’esquiada és sempre un dia de nervis, emocions, novetats i adaptació a les que seran les rutines de tota la setmana.

 

Ahir, a les 12, els 4 autocars van sortir ben puntuals dels Mistos en direcció a Boí-Taüll. Tot i la pluja, el viatge va ser molt tranquil arribant a la primera parada a l’hora prevista. A l’àrea de servei de la Curullada vam poder veure com les famílies Virolai cada any es superen amb els menús amb termos amb menjar encara calent, plats combinats que feien una pinta excel·lent i entrepans dignes dels millors xefs.

El segon tram del viatge va ser una mica accidentat pels més grans de l’esquiada ja que van haver d’esperar-se una estona per poder sortir cap a la següent parada. Amb molta paciència i comprensió van poder arribar a l’hotel a l’hora de sopar.

Un dels moments estel·lars del primer dia és l’arribada a les habitacions. Decidir on dorm cadascú, treure les coses de les maletes, anar a visitar als companys de les altres habitacions… Emocions, corredisses i molta energia acumulada durant el llarg viatge.

Per la nit, els nostres esquiadors van gaudir per primera vegada del buffet lliure de l’hotel. Amb les panxes plenes i en funció de la seva edat, van estar una estona a les habitacions veient qui sortia escollit per anar a Eurovision, xerrant amb els seus companys, escoltant música o passejant pel resort. Poc a poc van anar quedant-se adormits, tot i que a algun li va costar més que als altres perquè encara portava una mica nervis de tot el dia.