Els tallers inter-classe

Aquesta setmana els nens i nenes de la classe d’Àfrica hem iniciat els tallers inter-classe. Ara que ja estem ben adaptats i ja coneixem als companys de P4 i P5 estem molt contents de compartir-los amb ells!

Cada dimarts i dijous farem els diferents tallers, que són 4:

  • 1- Taller de l’Hort: Aprenem a cuidar l’hort de l’escola, a fer la collita, a regar, netejar, etc… Aquesta vegada hem collit enciams i hem fet una amanida boníssima!
  • 2- Taller de psico: Treballem el moviment del cos, fent diferents exercicis, circuits, jocs…
  • 3- Taller dels Valors del món: En aquest taller parlem dels diferents valors, aquesta setmana hem vist un vídeo:  https://www.youtube.com/watch?v=U2RBTovuzMs   sobre l’empatia i l’ajuda als altres. Com podem fer feliços als altres amb la nostra ajuda, ser amables i com ajudem a casa, a l’escola,… i finalment ho hem dibuixat amb l’ajuda dels grans.
  •  4- Taller de Role-playing/ robòtica i ipads: Juguem al joc simbòlic en anglès. Amb la Marta, l’auxiliar lingüística representem diferents situacions de la vida quotidiana i ens ensenya a construir frases i aprendre vocabulari en anglès. Aquesta setmana hem jugat al supermercat: Aprenem a programar al robot “Bluebot”, donant-li les ordres per arribar allà on hem d’arribar en el taulell. Treballem l’orientació espaial. Ah i també en anglès! Amb els ipads fem diferents jocs en parelles i individuals:
  • Ens agraden molt els tallers i sobretot compartir-los amb els companys de l’escola!