El projecte K

Aquesta setmana hem rebut una capseta d’un color verd estrany on es podia llegir clarament projecte K. La Maria no ens ha donat gaire pistes de què anava, ens ha dit que ho aniriem descobrint al llarg dels dies. A dins de la capseta, hi ha diferents targetes numerades. D’aquesta manera, podem seguir-les en ordre.

En la número 1 hi apareixien dues línies dibuixades. En aquella sessió, vam aprendre la diferència entre una línia corba i una línia recta i, també, entre una línia oberta i una línia tancada. Amb la targeta número 2, vam fer un repàs de les figures geomètriques que ja coneixíem com el quadrat, el rectangle, el triangle o el cercle.

Va ser amb la número 3 que vam entendre perquè es deia projecte K. La lletra K era una pista per dir-nos el nom d’un pintor molt important: Vassili Kandinsky. Ara ja sabem que era rus i que pintava d’una manera ben original.

Al llarg de la setmana hem continuat fent activitats sobre formes geomètriques i la vida d’en Kandinsky. Però avui ha estat un dels dies que ens ho hem passat millor…

Al matí, ha arribat la Clara amb una pila de fang per treballar! Primer, hem après a fer planxa i després hem anat tallant figures geomètriques gràcies a diferents motlles. Un cop teníem les formes que volíem, cadascú les ha col·locat com ha volgut per construir una petita escultura. D’aquesta manera, hem començat a entendre també el concepte de volum.

Mireu com han quedat!