Un regal de Reis a la classe

Aquest canvi d’any ha estat ben especial!!

Després d’estar tots els dies a casa amb la família i amics i amb la màgia del Tió, el Pare Noël i els Reis ja teníem ganes de tornar a l’escola per tornar a les nostres rutines, per tornar a estar amb els nostres amics Planetes, per seguir compartint aprenentatges i per saber com estan els nostres cargols i l’insecte pal.

Hem tingut dues notícies! Una de bona (sembla que els Reis ens han deixat un regal molt especial a la classe) i una de trista…

Comencem per la trista…? El nostre insecte pal ha mort durant els dies de Nadal. Després de parlar-ne una bona estona hem arribat a plantejar-nos 3 teories del perquè li ha passat:

-Per una banda hem trobat l’enciam molt sec i hem pensat que potser la falta de menjar ha estat el causant.

-Una altra de les teories és que potser ja era molt vellet

-i l’última (que bona part de la classe creu la certa) és que hem trobat un tros de plastilina dins la seva capsa i creiem que n’ha menjat una mossegada i com que la plastilina no es pot menjar, s’ha mort.

Ara anem a la bona notícia!!! Com que tot és un cicle els nostres cargols estan fent el seu i hem descobert que la cargolera està plena de cargols bebès!!! Són molt i molt petits i tenen la closca gairebé transparent!!! Necessiten menjar closca d’ou!