Aprenem el poema de Nadal!

Aquesta setmana hem estat treballant el poema de Nadal. Hem seguit un procés especial que ens ha agradat molt!

En primer lloc, hem descobert que havia arribat una capsa a la classe. Dins d’aquesta caixa, hi havia diferents elements: una espelma, una mica de palla, un bebé de joguina, una manteta, una branca d’espígol, un picarol i un tros de cartolina amb les lletres P, O, E, M, A desendreçades. Hem parlat de què era cada objecte estrany.

En segon lloc, hem llegit el poema entre tots. Cadascú ha llegit una frase i ha explicat el que creia que volia dir. Després, la intentava relacionar amb un dels elements de la capseta. Així, hem anat construint el significat entre tots els nens i nenes de primer.

En tercer lloc, hem practicat la nostra memòria tot recitant les frases sense llegir-les. Al principi ens costava més, però al final ho hem aconseguit. Quan ja la teníem ben apresa, ens hem gravat amb un iPad.

En quart lloc, i la nostra part preferida, hem fet representat el poema en un vídeo. És a dir, hem pensat com podíem explicar la història sense paraules. Finalment, hi hem afegit la  veu que havíem gravat anteriorment.

Aquí teniu el resultat de tot aquest procés, ja ens direu què us sembla!