LA MATEMÀTICA A LA CUINA.

La classe dels cuiners de fa uns dies que preparem activitats relacionades amb la cuina i el menjar.

Avui hem iniciat el dia visitant la cuina de l’escola i hem preguntat i hem vist com són els estris que hi fan servir.
Després  hem fet un taller de cuina amb molta geometria i matemàtica.
Ens hem repartit en 4 grups experts en 4 receptes diferents. Un grup ha fet canapès amb patés de porc i tonyina amb una oliva al damunt. El segon grup unes brotxetes amb seriacions de fruita (poma, plàtan i raïm). El tercer grup han fet entrepans de plàtan i xocolata desfeta. I els darrers, una llimonada deliciosa.
Tots els grups han treballat diferents aspectes del llenguatge matemàtic: les figures geomètriques (quadrat, rectangle i triangle), les seriacions, la meitat de poma, plàtan i llimona, o la quantitat de cullerades de sucre.
Ens ho hem passat súper bé i després en ho hem menjat. 👨‍🍳

P5 ESCOLA REINA ELISENDA VIROLAI