Projecte d’Àfrica

Com ja sabeu, som la classe d’Àfrica i és per això que hem començat a investigar un munt de coses d’aquest gran continent.

Primer de tot hem fet diverses converses per saber tot allò que ja sabem i després ens han anat sorgint preguntes que hem anat resolent. Hem portat un munt de treballs fets a casa amb els pares i els hem compartit amb la classe. Així aprenem tots de tots i estem molt contents de compartir-ho!

Hem après que els lleons, són animals mamífers i carnívors. Per això han de caçar altres animals per alimentar-se. Són les lleones les que s’encarreguen de caçar i els mascles tenen una cabellera per semblar més grans i així poder espantar als altres animals. Hem volgut pintar la cabellera nosaltres mateixos amb pintura i pinzells.

Gràcies per la vostra col.laboració!