Som la classe d’Àsia!

Els primers dies d’escola vam tenir una visita molt especial. En Tovi, la mascota dels “Pilots d’Avió” va fer una parada al Virolai Petit durant el seu viatge per tot el món, i ens va fer una proposta molt interessant que ens va encantar.

Durant el seu viatge ha descobert que el món està dividit en continents i que en aquests hi ha un miler de coses per aprendre. Així que ens va proposar que cada aula de l’escola fós un d’aquests continents i així, entre tots, podem treballar i conèixer el nostre Món.

Als nens i nenes de P4 ens va proposat ser la classe d’Àsia i ens va encantar la idea… de seguida vam començar a buscar informació, a descobrir coses d’aquest continent que ens han generat i ens segueixen generant un munt de preguntes!!!

Així que… famílies! se’ns gira feina per ajudar als nostres encuriosits infants a descobrir tot allò que Àsia ens amaga!

Engeguem nou curs!!!